حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است
سرخط خبرها

حمایت آنکارا از تلاش  برای پایان دادن به درگیری‌های سرزمینی میان «مسکو -کی‌یف»

  • کد خبر: ۶۳۷۷۶
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۱
حمایت آنکارا از تلاش  برای پایان دادن به درگیری‌های سرزمینی میان «مسکو -کی‌یف»
رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، پس از دیدار با همتای اوکراینی خود، خواستار پایان یافتن درگیری‌ها در منطقه «دونباس» در جنوب شرق اوکراین شد؛ اردوغان تأکید کرد که دولت ترکیه آماده حمایت از تلاش‌های صلح در مناطق «دونتسک» و «لوهانسک» (مشهور به مناطق دونباس) است.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، پس از دیدار با همتای اوکراینی خود، خواستار پایان یافتن درگیری‌ها در منطقه «دونباس» در جنوب شرق اوکراین شد؛ اردوغان تأکید کرد که دولت ترکیه آماده حمایت از تلاش‌های صلح در مناطق «دونتسک» و «لوهانسک» (مشهور به مناطق دونباس) است.
اردوغان و ولدیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، در میان افزایش تنش‌ها بین کی یف و مسکو بر سر منازعات در «دونباس»، روز شنبه در استانبول گفتگو کردند. پس از این دیدار، اردوغان در یک کنفرانس مطبوعاتی با حضور زلنسکی، گفت که امیدوار است منازعه دونباس از طریق گفتگو‌های دیپلماتیک، مطابق با قوانین بین المللی و تمامیت ارضی اوکراین، به صورت مسالمت آمیز حل وفصل شود.

اردوغان بیان کرد: «هدف اصلی ما این است که دریای سیاه همچنان دریای صلح، آرامش و همکاری باشد.» زلنسکی نیز در این کنفرانس از هماهنگی نظرات کی یف و آنکارا درباره تهدیدات منطقه‌ای و همچنین شیوه پاسخ به این تهدید‌ها سخن گفت. علاوه بر این، اردوغان درباره همکاری‌های دفاعی میان کی یف و آنکارا که موضوع اصلی دستور کار این نشست بود، تأکید کرد که این همکاری‌ها علیه هیچ کشور سومی نیست. به گزارش الجزیره، اوکراین در حال خرید هواپیما‌های بدون سرنشین ارتش ترکیه است.

سفر زلنسکی به ترکیه در زمانی صورت گرفت که تنش‌ها در شرق اوکراین شدت گرفته است؛ جایی که نیرو‌های اوکراین و جدایی طلبان مورد حمایت دولت روسیه -جمهوری‌های خودخوانده «دونتسک» و «لوهانسک» - از سال ۲۰۱۴ درگیر هستند. هفته گذشته زلنسکی در بازدید از نیرو‌های خود در این مناطق گفته بود که علی رغم توافق‌های صلح مینسک، نقض آتش بس در حال افزایش است. در مقابل، مقامات جدایی طلب، نیرو‌های اوکراینی را به نقض آتش بس متهم کرده اند. در این میان، روسیه نیرو‌های خود را در امتداد مرز تقویت کرده و به اوکراین درباره تلاش برای بازپس گیری قلمرو تحتِ کنترل جمهوری‌های خودخوانده «دونتسک» و «لوهانسک» هشدار داده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->